KMD Bewindvoering BV

 


VAKANTIE EN VRIJE DAGEN


15 juli tot en met 5 augustus

16 tot en met 20 septemberTijdens mijn vakanties worden de vaste lasten gewoon doorbetaald, net als het weekgeld. Tijdens mijn vakanties komt weekgeld op de dag die je gewend bent.


Extra geld dat nodig is tijdens mijn vakantie, zoals bijv. reiskosten, al geplande afspraken, verjaardagen enz. of wil je in mijn vakantie je weekgeld op een andere dag ontvangen, kan worden gestort als je me dat voor de vakantie even laat weten.


Verder zijn er altijd een aantal mensen die me bellen dat ze extra geld willen omdat ik met vakantie ga. Dat is niet de bedoeling; het gaat echt om geld dat voor een bepaald doel nodig is.


Tijdens vakanties ben ik wel bereikbaar, maar veel minder dan normaal. Ik
wil me écht beperken tot behandeling van dringende zaken die niet al voor mijn vakantie bekend waren. Dringende zaken die zich pas tijdens mijn vakantie voordoen, worden afgehandeld.


Whatsapp-berichten worden 1x per dag gelezen en ook mijn emailberichten worden dagelijks gelezen. Als ik op een bepaalde dag mijn berichten al heb gehandeld en je stuurt daarna nog een bericht, dan krijg je dus pas de volgende dag antwoord. 


E-mailen
Bellen
Info