KMD Bewindvoering BV

 

Goedkope ideeën


Too go to go: deze app is opgezet om voedselverspilling tegen te gaan, maar is zéker handig voor mensen met een laag inkomen. Via die app kun je pakketten boodschappen aanschaffen die tegen de houdbaarheidsdatum lopen.  Je kunt vervolgens bijv. voor E 4,99 een pakket afhalen bij je plaatselijke supermarkt.


Megafoodstunter.nl: goedkoop en online diepvriesboodschappen.
Megafoodstunter.nl koopt producten op die bijna op de verkoopdatum zijn en verkoopt deze online. Het assortiment is steeds wisselend.  https://megafoodstunter.nl/over-ons


Elk jaar per 1 mei kunnen de nieuwe aanvragen voor het Jeugdsportfonds worden ingediend!
Heb je een laag inkomen, dan kan worden gevraagd of het Jeugdsportfonds de contributie voor de sportvereniging van je kind betaalt. De aanvraag kan alleen door een intermediair worden gedaan. Ook voor niet-clienten kan ik aanvragen doen. 

Laat me even de gegevens van je kind weten (naam, geboortedatum) en de gegevens van de sportclub (welke sport, contributiebedrag), dan kan ik de aanvraag doen.

Spelregels: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zeeland


Kleding:  https://clothing4u.nu/

Dierenvoeding:  http://bvdd.eu/intake/aanvraag-diervoer/

https://www.ad.nl/geld/boodschappen-zo-bespaar-je-gigantisch-veel-geld~aa8d722c/Heb je zelf een goede suggestie die je met anderen wilt delen? Stuur even een berichtje via het contactformulier, dan zet ik jouw idee op de site!

E-mailen
Bellen
Info